Sti

Vedvarende energi – styrket samarbejde med Middelhavs- og Golflandene
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

08/10/2009

Den 9. oktober er EU-kommissær med ansvar for eksterne forbindelser og EU's naboskabspolitik, Benita Ferrero-Waldner, vært i Bruxelles for en ministerkonference om samarbejde om vedvarende energi mellem EU og Middelhavs- og Golflandene i samråd med EU-kommissær med ansvar for energi, Andris Piebalgs.

Formålet med konferencen er at skabe øget politisk støtte til et tættere samarbejde på dette område og bidrage til at finde konkrete løsninger for de fremtidige udfordringer. Ministre og højtstående repræsentanter for Albanien, Bahrain, Den Tjekkiske Republik, Egypten, Frankrig, Den Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien, Tyskland, Italien, Irak, Jordan, Montenegro, Oman, Den Palæstinensiske Selvstyremyndighed, Spanien, Syrien, Tunesien og De Forenede Arabiske Emirater samt Den Arabiske Liga, Samarbejdsrådet for Golfstaterne og Den Arabiske Maghreb-Union vil deltage i konferencen.

Repræsentanter for erhvervslivet, forskningsinstitutter og internationale finansielle institutioner vil også deltage og derved skabe en enestående lejlighed for at udforske mulighederne for et fremtidigt samarbejde om vedvarende energi.

    Læs mere

    Seneste

    Flere
    Seneste opdatering: 30/10/2010  |Til toppen