Sti

Fremtiden for EU's landbrugspolitik
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

18/11/2010

Foto© iStockphoto/Thinkstock

Foto© iStockphoto/Thinkstock

Kommissionen har vedtaget sin meddelelse om den fremtidige landbrugspolitik der beskæftiger sig med hovedmålsætningerne i politikken i de kommende år og om sammensætningen af instrumenter, som er bedst egnede til at realisere disse målsætninger.

  I kølvandet på en offentlig debat tidligere på året er der indkredset tre hovedmål – sikker og tilstrækkelig fødevareforsyning, bæredygtig forvaltning af naturressourcerne samt afbalanceret udvikling af landdistrikterne. Disse målsætninger skal også ses i sammenhæng med de overordnede mål om bæredygtig, smart og rummelig vækst i EU-2020 strategien.

  Meddelelsen indeholder kun en drøftelse af principper og begreber, ingen budgettal. Meddelelsen vil blive drøftet af Rådet, Europa-Parlamentet, Regionsudvalget og Det Europæiske Økonomiske Udvalg, og der vil samtidig blive afholdt en offentlig høring. På grundlag af disse drøftelser vil Kommissionen medio 2011 fremsætte konkrete lovgivningsforslag for perioden efter 2013. Efter Lissabontraktatens ikrafttrædelse skal reformen vedtages efter den fælles beslutningsprocedure sammen med Europa-Parlamentet

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 23/11/2010  |Til toppen