Sti

Migrationsstrategi
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

24/05/2011

Foto©iStockphoto/Thinkstock

Foto©iStockphoto/Thinkstock

Kommissionen har vedtaget en pakke af initiativer om en bred europæisk strategi i lyset af de nye udfordringer og muligheder på migrationsområdet. De skal bidrage til bedre styring af migration og mobilitet, især gennem et samarbejde med landene i det sydlige Middelhavsområde.

  Meddelelsen vil blive fulgt op af andre initiativer i de følgende uger og måneder, bl.a. med en meddelelse om en EU-dagsorden for integration og den 2. årsberetning om asyl og integration, som offentliggøres 24. maj.

  Baggrund:

  Den seneste tids begivenheder har understreget behovet for, at EU forbedrer sit kriseberedskab og skaber større solidaritet mellem medlemsstaterne, da det er vanskeligt for et enkelt land at håndtere et uventet migrationspres. EU skal fastholde og konsolidere sin tradition for at give asyl og yde beskyttelse, men det er også nødvendigt at råde over hensigtsmæssige muligheder for at hindre ikke-regulær migration. Vi er nødt til at genopbygge tilliden til et effektivt EU-system for regulering af migration.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 27/05/2011  |Til toppen