Sti

Unionens tilstand 2013
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

11/09/2013

Europa-Kommissionens formand, José Manuel Barroso, holdt sin fjerde tale om Unionens tilstand onsdag 11. september i Europa-Parlamentet. Talen blev efterfulgt af debat i plenum med lederne af de politiske grupper og andre medlemmer af Europa-Parlamentet.
Torsdag 12. september vil Barroso fra kl. 20:30 besvare spørgsmål fra borgerne i et live interview på Euronews og i Google+ Hangout.

  Borgerne kan deltage i debatten om Unionens tilstand på Kommissionens Google+ side og på Facebook og Twitter. Der kan stilles skriftlige spørgsmål og sendes videoklip Google+Facebook og Twitter med hashtag #askbarroso. Indlæg på de sociale medier, videoklip og skriftlige spørgsmål vil blive bragt i tv-interviewet med Kommissionens formand, og ophavsmændene til de bedste spørgsmål, som udvælges af Euronews, får mulighed for at interviewe Barroso live via Google+ Hangout torsdag 12. september fra kl. 20.50.

  Baggrund:

  Ved begyndelsen af sin anden mandatperiode aftalte José Manuel Barroso med Europa-Parlamentet, at han hvert år ville holde en tale om Unionens tilstand, hvori han fremlægger den aktuelle situation og afstikker den fremtidige kurs.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 06/01/2014  |Til toppen