Sti

Ny pressechef for Europa-Kommissionen i Danmark
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

16/10/2012

Jens Ring er den 16. oktober tiltrådt stillingen som pressechef på Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark. Han afløser Michael Vedsø, som efter 9 år på posten er vendt tilbage til Bruxelles.

Jens Ring kommer fra en stilling som vice-kontorchef i Kommissionens Generaldirektorat for Sundhed og Forbrugere (hovedansvarsområde: koordination af input til diverse internationale sagsområder som Udvidelse og Naboskabspolitik).  Hans baggrund er i det væsentlige generalistens. Han er cand. scient, pol. fra Århus Universitet 1979.

Som pressechef for Europa-Kommissionen i København skal man være en dygtig formidler.  Man skal spænde over et utroligt bredt emnefelt og være lige god til at kommunikere de brede, overordnede dagsordener som helt konkrete tiltag
- og hvad de betyder for danskerne. 

  Efter 26 år i Bruxelles, hvor han har fulgt den europæiske udvikling på nærmeste hold og med en fortid som kommunikationsansvarlig i flere omgange  i Generaldirektoratet for Sundhed og Forbrugere har Jens Ring glimrende forudsætninger for begge dele.

  "Udfordringen  er fortælle danskerne ved mediernes hjælp, hvorledes de politiske initiativer, som der tages inden for EU for det meste på et fjernt og abstrakt plan kan få indflydelse på deres hverdag".

  Jens Ring kan kontaktes på telefon 33 41 40 20, mobil 40 44 81 40 eller email: jens.ring@ec.europa.eu

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 16/10/2012  |Til toppen