Sti

Lykønskningsmeddelelse til José María Olazábal, kaptajn for Europas Ryder Cup-hold
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

01/10/2012

Formanden for Europa-Kommissionen, José Manuel Barroso, har sendt følgende meddelelse til José María Olazábal, kaptajn for Europas Ryder Cup-hold:
På vegne af Europa-Kommissionen ønsker jeg dig og dit hold tillykke med jeres fantastiske sejr. At slå et så dygtigt amerikansk hold, og dermed forsvare Europas Ryder Cup-titel, oveni købet på amerikansk jord, vidner om dit enestående lederskab og det europæiske holds sammenhold. Du har på fornemste vis æret Seve Ballesteros’s minde og sikret din egen plads i denne store turnerings historie.
Under det europæiske flag har du bygget et hold af spillere med mange forskellige nationaliteter, sprog og kulturer fra mange forskellige dele af Europa. Jeres sejr vil være en kilde til inspiration for mange europæere.”

    USA startede den sidste dag med behov for blot fire point ud af de 12, der skulle spilles om, men Europas spillere tog otte og et halvt point og sikrede sig en smal sejr på 14½-13½. Dermed beholdt de det trofæ, de vandt på Celtic Manor i 2010.

    Læs mere

    Seneste

    Flere
    Seneste opdatering: 01/10/2012  |Til toppen