Sti

Det Europæiske Råd samt euroområdets stats- og regeringschefers møde i Bruxelles den 23. oktober 2011 - KONKLUSIONER
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

23/10/2011

Foto©Hemera/Thinkstock

Foto©Hemera/Thinkstock

EU's stats- og regeringschefers første møde under det polske formandskab handlede bl.a. om økonomi, G20 samt klimaændringer. Samtidigt blev det besluttet at mødes igen allerede onsdag den 26. oktober, for at lægge sidste hånd på en større pakke der skal sikre euroen mod den finansielle krise og situationen i Grækenland!

  Foreløbig dagsorden for mødet:

  I. ØKONOMISK POLITIK

  • Det Europæiske Råd vil drøfte de eksterne aspekter af Unionens økonomiske politik i for­bindelse med de topmøder, som finder sted i efteråret og som led i opfølgningen af dets konklusioner fra september 2010. Der vil blive fokuseret på at styrke Europas konkurrence­evne i verden.
  • Det Europæiske Råd udstikker muligvis også retningslinjer for andre aspekter af den økono­miske politik, især med hensyn til vækstfremmende områder 

  II. G20

  • Det Europæiske Råd vil fastlægge Den Europæiske Unions holdning til G20-topmødet, der finder sted i Cannes den 3.-4. november 2011.

  III. KLIMAÆNDRINGER

  • Det Europæiske Råd vil færdiggøre Den Europæiske Unions holdning til Durbankonferencen om klimaændringer, der afholdes fra den 28. november til den 9. december 2011.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 08/11/2011  |Til toppen