Sti

Kommissionens prioriteter for efteråret 2012
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

01/09/2011

Efter Kommissionens udvidede møde onsdag den 31. august har Kommissionens formand, José Manuel Barroso redegjort for de mest presserende opgaver i de kommende uger og måneder:

  • "Vi arbejder hårdt på at få et nye program for Grækenland vedtaget til tiden. Det vil også som planlagt inddrage den private sektor. Vi er i øjeblikket sammen med Den Europæiske Centralbank og IMF ved at gennemgå programmet for finansiel støtte. Det er her af største betydning, at Grækenland gennemfører de aftalte reformer."
  • "Hvad angår kapitaltilførsel til de europæiske banker har EU handlet med beslutsomhed. Vores banker har i dag et betydelig bedre kapitalgrundlag end for seks måneder siden, og der er truffet yderligere initiativer efter stress-testene i juli. Vi er fast besluttet på at nå frem til tilfredsstillende løsninger."
  • "Kommissionen spiller en central rolle, når det gælder støtte til det libyske folk, som med deres imponerende modighed har gjort dette øjeblik muligt. Kommissionens rolle har først og fremmest været at yde humanitær bistand, i tæt samarbejde med det internationale samfund. Samtidig har vi gjort alt, hvad vi kan for at støtte dannelsen af et nyt Libyen baseret på social retfærdighed, hensyntagen til alle og territorial uafhængighed."

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 05/09/2011  |Til toppen