Sti

EU's budgetkommissær besøger Danmark
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

26/05/2011

I den forbindelse kunne man i gårsdagens Politiken under overskriften "Danmark får EU-rabat af hensyn til Dansk Folkeparti" læse et interview med Janusz Lewandowski. Vi vil godt præcisere at den overskrift er der hverken dækning for i artiklen eller det forudgående interview. Kommissionen blander sig aldrig i medlemslandenes nationale politik på den måde, som overskriften giver indtryk af. Det er altså ikke korrekt, at budgetkommissær Janusz Lewandowski, der i dag mødes med finansminister Claus Hjort Frederiksen, vil fortælle, at Danmark har 'gode muligheder for at få en milliardrabat på EU-medlemskabet'. Det er imidlertid rigtigt at budgetkommissæren er »bevidst om Danmarks situation som nettobidragsyder til EU«.

 

  Kom til konference med finansministeren og budget-kommissæren

  På konferencen, som Europa-Kommissionens Repræsentation afholder i partnerskab med Europa-Parlamentets Informationskontor og den polske ambassade i København, søges belyst, hvordan EU-samarbejdet kan være medvirkende til at øge den økonomiske vækst og beskæftigelse i Europa samt hvordan EU-budgettet efter 2013 kan være medvirkende til at forbedre konkurrenceevnen, beskæftigelsen og den sociale samhørighed i Den Europæiske Union.

  Kom bl.a. og hør Kommisæren for finansiel programmering og budget Janusz Lewandowski, finansminister Claus Hjorth Frederiksens og en række højt profilerede fagfolk og økonomers bud herpå og tag del i debatten.

  Konferencen  afholdes på engelsk i Kuppelsalen, Den Danske Bank den 27. maj 2011

  Tilmelding skal ske til polemb.copenhagen@msz.gov.pl. Sidste frist for tilmelding er den 24. maj.

  Læs mere

  • Program pdf - 252 KB [252 KB] English (en)

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 27/05/2011  |Til toppen