Sti

Barroso besøger Danmark
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

15/04/2011

Fredag den 15. april besøger Europa-Kommissionens formand José Manuel Barroso Aarhus. Første stop på programmet bliver et besøg sammen med Klima- og Energiminister Lykke Friis (V) og Forskningsminister Charlotte Sahl-Madsen (K) på verdens største producent af vindturbiner, danske Vestas.

  Barroso og Aarhus' borgmester Nicolai WammenSenere på dagen mødes Barroso med Formanden for Region Midt Bent Hansen (S) og med Aarhus' borgmester Nicolai Wammen (S) foruden Klima- og Energiministeren og Forskningsministeren for at diskutere energipolitik og andre emner i et regionalt, landspolitisk og europæisk perspektiv.

  Derefter møder Barroso Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til en bilateral samtale om det europæiske samarbejde og strategien for intelligent, bæredygtig og inklusiv vækst.

  Endelig er Barroso hovedtaler ved årsmødet på Aarhus Universitet for Sammenslutningen af europæiske Universiteter (EUA) , der samtidig markerer sit 10-års jubilæum. Barroso deltager i årsmødet sammen med blandt andre Statsministeren, EUA's formand Jean-Marc Rapp, Rektor for Aarhus Universitet Lauritz B. Holm-Nielsen og Prorektor for Warwick Universitet Koen Lamberts.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 27/04/2011  |Til toppen