Sti

Barrosos politiske retningslinjer for den kommende Kommissionen
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

03/09/2009

Kommissionens formand, José Manuel Barroso, foreslår Europa-Parlamentet et partnerskab for fremskridt og ambitioner, da han i dag sendte sine politiske retningslinjer for mandatet for den kommende Europa-Kommissionen til formanden for Europa-Parlamentet

  Dokumentet beskriver de mål og idéer, som Barroso mener, bør inspirere til et politisk partnerskab mellem Kommissionen og Parlamentet i de kommende fem år.
  Barroso udtalte: "Europa står over for krævende valg i en moderne verden, præget af gensidig afhængighed. Enten lever vi I fællesskab op til udfordringerne, eller vi dømmer os selv ude. Jeg vil fordoble mine bestræbelser på at gøre Europas ambitioner til virkelighed. Et Europa, der sætter mennesket i centrum af den politiske dagsorden og fremhæver europæiske værdier og interesser på globalt plan. Et Europa, der plejer og beskytter de nye kilder til vækst og fremmer smart regulering af sunde markeder, som fungerer i menneskets tjeneste: Et Europa i frihed og solidaritet. "
  Barroso tilføjede: "Jeg ønsker at arbejde tæt sammen med Europa-Parlamentet for en fremgangsrig, sikker og bæredygtig udvikling i Europa, som bygger på de stærke sider ved det udvidede EU's indre marked, på euroen og på vores europæiske samfundsmodel."

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 18/03/2014  |Til toppen