Sti

EP-valgmøde i Europa-Huset: Margrethe Auken
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

16/04/2009

Fredag, den 17. april kl. 09.30-11.00 inviterer Europa-Huset til femte af otte "Mød-din-spidskandidat"-møder i Gothersgade 115. Femte møde er med Socialistisk Folkepartis nuværende MEP Margrete Auken, som har været medlem af Folketinget og Folketingets Præsidium siden 1994 til juli 2004, hvor hun blev medlem af Europa-Parlamentet for SF. Magrethe Auken er med i Den Grønne Gruppe og sidder i Miljø- og sundhedsudvalget, udviklingsudvalget og udvalget for borgerklager, samt er suppleant i transportudvalget.

 

  Margrethe Auken har altid brændt for miljøet og global solidaritet, specielt for kampen for et bedre klima og specielt et kraftigt mindre CO2-udslip, som hun ønsker indskrænket med 25-40 pct inden 2020. Se endvidere www.sf.dk

  Ordstyrer er Ole Vigant Ryborg, som er journalist fra 1991 og korrespondent i Bruxelles for Notat, Information, Aktuelt og Weekendavisen. I dag er han fast skribent på Ugebrevet Mandag Morgen. Han er forfatter til flere bøger om Amsterdamtraktaten og de fire danske forbehold.


   

  Mødet vil blive transmitteret af DK4.

  Mødet er offentligt og der er fri entré efter først-til-mølle-princippet.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 30/10/2010  |Til toppen