Sti

Italien har ratificeret Lissabontraktaten
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

31/07/2008

Parlamentet i Italien har i dag godkendt traktaten. Hermed er der kun 2 medlemslande, som mangler at tage stilling til Lissabontraktaten.

  Udtalelse af Europa-Kommissionens formand, José Manuel Barroso, om parlamentet i Italiens godkendelse af Lissabontraktaten: "Jeg vil gerne lykønske Italien med den parlamentets succesfulde godkendelse af Lissabontraktaten i dag. Jeg havde den fornøjelse at deltage i den seneste debat om traktaten i det italienske senat. Som et af grundlægger landene, har både den italienske regering og en bred politiske gruppe i parlamentet vist konstant støtte til det europæiske projekt og den succesfulde ratifikation af Lissabontraktaten. Jeg sætter stor pris på den støtte de har vist.
  Jeg glæder mig over, at medlemslande har fortsat ratifikationsprocessen, så alle medlemslande bliver hørt under ratifikationsprocessen.

  Traktaten er nu blevet godkendt af: Ungarn, Slovenien, Malta, Rumænien, Frankrig, Bulgarien, Polen, Slovakiet, Portugal, Danmark, Østrig Litauen og Letland, Tyskland Luxembourg, Estland, Finland, Grækenland Det Forenede Kongerige, Cypern, Nederlandene, Belgien og Spanien.

  Lissabontraktaten er foreløbig blevet afvist af Irland, som ved en folkeafstemning den 12. juni stemte nej til traktaten.

  31. juli 2008

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen