Sti

Spanien har ratificeret Lissabontraktaten
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

15/07/2008

Parlamentet i Spanien har i dag godkendt traktaten. Hermed har 24 medlemslande taget stilling til Lissabontraktaten.

  Udtalelse af Europa-Kommissionens formand, José Manuel Barroso, om parlamentet i Spaniens godkendelse af Lissabontraktaten: "Jeg vil gerne lykønske Spanien med den Senatets succesfulde godkendelse af Lissabontraktaten i dag. Den spanske regering og parlament har vist konstant støtte til det europæiske projekt og den succesfulde ratifikation af Lissabontraktaten. Jeg sætter stor pris på støtten fra de spanske myndigheder.
  Jeg tror på at dagens godkendelse af traktaten, er en klar bekræftelse på den vilje der er til at fortsætte med ratifikationsprocessen, så alle medlemslandene kan give udtrykke for deres position under ratifikationsprocessen.

  Traktaten er nu blevet godkendt af: Ungarn, Slovenien, Malta, Rumænien, Frankrig, Bulgarien, Polen, Slovakiet, Portugal, Danmark, Østrig Litauen og Letland, Tyskland Luxembourg, Estland, Finland, Grækenland Det Forenede Kongerige, Cypern, Nederlandene og Belgien.

  Lissabontraktaten er foreløbig blevet afvist af Irland, som ved en folkeafstemning den 12. juni stemte nej til traktaten.

  15. juli 2008

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen