Sti

Nederlandene har ratificeret Lissabontraktaten
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

08/07/2008

Med et stort flertal har det hollandske parlament i dag godkendt Lissabontraktaten. Hermed har 22 medlemslande taget stilling til traktaten.

  Udtalelse af Europa-Kommissionens formand, José Manuel Barroso, om parlamentet i Nederlandenes vedtagelse af Lissabontraktaten: "Jeg vil gerne lykønske Nederlandene med deres godkendelse af Lissabontraktaten i dag. Jeg vil gerne takke regeringen og parlamentet i Nederlandene for deres store støtte til traktaten, som det store flertal i dagens afstemning viser. Jeg mener, at dagens godkendelse af traktaten er et stærkt signal om hvor vigtigt det er, at alle medlemslande bliver hørt under ratifikationsprocessen".

  Traktaten er nu blevet godkendt af: Ungarn, Slovenien, Malta, Rumænien, Frankrig, Bulgarien, Polen, Slovakiet, Portugal, Danmark, Østrig Litauen og Letland, Tyskland Luxembourg, Estland, Finland, Grækenland Det Forenede Kongerige og Cypern.

  Lissabontraktaten er foreløbig blevet afvist af Irland, som ved en folkeafstemning den 12. juni stemte nej til traktaten.

  8. juli 2008

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen