Sti

Østrig har ratificeret Lissabontraktaten
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

24/04/2008

Østrig godkendte ligesom Danmark torsdag Lissabontraktaten. Hermed er der nu 11 medlemslande der har ratificeret traktaten.

  Udtalelse af Europa-Kommissionens formand, José Manuel Barroso, om parlamentet i Østrigs vedtagelse af Lissabon-traktaten: Jeg hilser det positive resultat af dagens afstemning i det østrigste parlament om Lissabon-traktaten velkommen. Både Nationalret og Bundesrat har nu godkendt traktaten. Traktaten danner grundlag for en mere effektiv, demokratisk, ansvarlig og udadtil stærkere union. Jeg vil gerne takke den østrigste regering for dens aktive deltagelse under forhandlingerne og udtrykke min anerkendelse af det østrigste parlament for den hurtige godkendelse af traktaten. Ratificeringsprocessen er ganske fremskreden i de andre medlemslande, og jeg ser frem til, at den bliver vel afsluttet, så traktaten kan træde i kraft 1. januar 2009.

  Traktaten er nu blevet godkendt af: Ungarn, Slovenien, Malta, Rumænien, Frankrig, Bulgarien, Polen, Slovakiet, Portugal og Danmark.

  Hvis alle medlemslandende har afsluttet ratifikationsprocessen, vil Lissabontraktaten træde i kraft den 1. januar 2009.

  24. april 2008

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen