Sti

Kommissionens politiske strategi for 2009
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

13/02/2008

Den årlige politiske strategi der udgør en strategisk ramme på kommissionsniveau, fastlægges tidligt i det foregående år de politiske prioriteringer og nøgleinitiativerne for det kommende år. Samtidig tildeles de nødvendige finansielle og menneskelige ressourcer til disse prioriterede initiativer, og de overordnede ressourcemæssige rammer fastlægges.

  Kommissionens formand forelægger den årlige politiske strategi for Rådet og Europa-Parlamentet, hvorved der iværksættes en struktureret dialog om de forskellige politikområder med de øvrige institutioner. På baggrund af den årlige politiske strategi og dialogen med Rådet og Europa-Parlamentet og under hensyntagen til forløbet i budgetprocessen og den operationelle planlægning i tjenestegrenene fastlægger kommissærkollegiet Kommissionens arbejdsprogram for det følgende år.

  Kommissionens kommunikationsprioriteringer for 2009 forventes at blive: Lissabontraktaten, budgetreform, vækst og jobskabelse samt energi og klimaændringer

  De endelige kommunikationsprioriteter for Kommissionen samt kommunikationsprioriteterne på tværs af EU-institutionerne forventes at blive vedtaget til oktober!

  13. februar 2008

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen