Sti

Mindre papirnusseri = Borgere og virksomheder sparer milliarder
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

30/01/2008

Statusrapport om bedre lovgivning og forenklede regler

Europa-Kommissionens anden statusrapport om forenklingsstrategien som beskriver de opnåede resultater og vise vejen fremover.

  Den skal give forenklingsstrategien et frisk pust. Strategien er et væsentligt element i den samlede politik for bedre lovgivning og vækst og beskæftigelse i EU.

  Baggrund:

  Bedre lovgivning betyder, at Kommissionen skærer en hel del papirnusseri væk for at erhvervslivet kan øge produktiviteten, den offentlige sektor kan blive mere effektiv og borgerne bliver befriet for en masse bureaukrati.

  Således foretager Kommissionen et kritisk tjek af lovgivningen i forbindelse med det mest ambitiøse forenklingsprogram til dato. Det gælder for perioden 2005-09. Formålet er at sørge for at fællesskabslovgivningen er klar, forståelig, teknisk opdateret og brugervenlig.

  Borgerne og virksomheder har allerede oplevet mærkbare forbedringer og får flere at se efterhånden som den store mængde af initiativer hos de fælles beslutningstagere bliver vedtaget. Indsatsen koncentreres på projekter med synlige fordele for de interesserede parter, f. eks. små- og mellemstore virksomheder eller enkeltmandsselskaber som tit står over for urimelige lovkrav.

  Dokumenterne vil være at finde nedenfor så snart de foreligger

  30. januar 2008

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen