Sti

Gør adminstrative byrder dit liv surt? - Fortæl os om det i ny online-høring
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

21/09/2007

Kommissionen er godt klar over, at mange er tynget af den administrative byrde, EU-lovgivningen pålægger dem. Denne onlinehøring, giver dig mulighed for at bidrage direkte til at gøre lovgivningen bedre. Høringen er oprettet for at give erhvervslivet i EU mulighed for at gå direkte til Europa-Kommissionen og fortælle, hvad de er utilfredse med.

  21. september 2007

  Høringen indgår i det handlingsprogram for reduktion af administrative byrder i EU, der blev lanceret i 2007 (- 25% i 2012). Dette program skal udpege og fjerne unødige administrative byrder uden at undergrave de underliggende mål med EU-lovgivningen. Der findes afgjort mange områder, hvor det er nødvendigt med oplysningsforpligtelser. Det kan blandt andet dreje sig om beskyttelse af folkesundheden, arbejdstagernes rettigheder eller miljøet eller om behovet for at beskytte EU's økonomiske interesser og sikre forsvarlig økonomisk forvaltning.

  Webstedet henvender sig primært til erhvervslivet. Det er rettet mod de spørgsmål, der optager virksomhederne, og søger at indsamle bidrag, der kan hjælpe EU med at udarbejde en mere effektiv erhvervslovgivning.
  Formålet med dette websted er således ikke at modtage klager fra private borgere, og vi kan ikke besvare indlæg om private administrative spørgsmål.

  Mange virksomheder klager over de byrder, lovgivningen pålægger dem, og over bureaukratiet generelt. Ved at fremhæve konkrete tilfælde og foreslå praktiske løsninger kan du bidrage direkte til at forbedre de lovgivningsmæssige rammer for alle virksomheder.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen