Sti

Den europæiske fortælling - Værdier og visioner for Europa
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

28/08/2007

Torsdag den 30. august 2007 kl. 14.00 - 19.30 afholder Europas Kvinders Pris i Danmark i samarbejde med Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark en konference med titlen "Den europæiske fortælling" (European Narrative).
Konferencen finder sted i Europa-Huset, Gothersgade 115 i København.

  28. august 2007

  Konferencens overordnede tema "Den Europæiske fortælling" kæder talerne sammen, og deltagerne vil i løbet af konferencen få lejlighed til at danne sig et indtryk af den kunstneriske og politiske mangfoldighed i EU og gå i dialog med oplægsholderne.

  Konferencen fører os fra vor dunkle fælleseuropæiske fortid som beskrevet af arkæolog, Dr. Phil Poul Pedersen fra Syddansk Universitet over kunsten med multikunstneren Regina Hellweg-Schmidt fra Regensburg i Tyskland, der vil fortælle om europæisk samarbejde på tværs af grænserne, til musikkens verden med Joy Bryer fra Storbritannien, der er European Youth Orchesters grundlægger og orkesterleder.

  I konferencens anden del vil prorektor for Københavns Universitet Lykke Friis tale om EU's fremtid, hvorefter MF Lone Dybkjær (RV) og MEP Christel Schaldemose (S) giver os deres syn på, hvilke værdier der skal lægges til grund for fremtidens Europa.

  Afslutningsvis afholdes en reception for deltagerne.

  Da antallet af pladser af begrænset, er forudgående tilmelding nødvendig. Kontakt: Niels-Bertil.Rasmussen@ec.europa.eu

  Læs mere om programmet og oplægsholderne her pdf - 56 KB [56 KB]

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen