Sti

Bulgarien og Rumænien har gjort fremskridt, men mangler stadig meget i forhold til at gennemføre reformer af retssystemerne og bekæmpe korruption
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

27/06/2007

Kommissionen har i dag offentliggjort sine rapporter om Bulgariens og Rumæniens fremskridt inden for de ledsageforanstaltninger som blev vedtaget i forbindelse med landenes tiltrædelse.

  Kommissionen konkluderer at man har gjort sig betydelige anstrengelser og at der også er sket fremskridt som følge af udstrakt lovgivningsmæssig aktivitet, men at det nu er nødvendigt at fokusere på implementeringen.

  Rapporterne, som især fokuserer på reformer af retssystemerne og på bekæmpelse af korruption og organiseret kriminalitet, understreger behovet for vedholdende politisk engagement og implementering, hvis de 'benchmarks' som blev sat ved tiltrædelsen skal kunne opfyldes.

  Rapporterne fremsætter endvidere en række konkrete følgeforanstaltninger, herunder udarbejdelsen af handlingsplaner i de to medlemsstater, omprioritering af de til rådighed stående midler og Kommissionens og de øvrige medlemsstaters fortsatte støtte til institutionsopbygning.

  27. juni 2007

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen