Sti

Økonomisk Verdensforum mødes i Davos-Klosters, Schweiz den 23. - 27. januar 2013
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

27/01/2013

Det årlige møde i Det Økonomiske Verdensforum vil blive afholdt  fra den 23. - 27. januar og følgende medlemmer af Kommissionen deltager: Viviane Reding, Joaquín Almunia, Antonio Tajani, Olli Rehn, Michel Barnier, Karel De Gucht, John Dalli, Günther Oettinger, Neelie Kroes, Laszlo Andor og Connie Hedegaard.

  Forummets formål er at sikre, at ledere i verden optræder dristigt, strategisk og i fællesskab i udøvelsen af deres ansvar for at forbedre verden for de fremtidige generationer.
  På møderne i Davos vil der blive udvekslet synspunkter om de fundamentale ændringer, som verden har oplevet, og man vil drøfte de nye samfundsmodeller, som er ved at aftegne sig, lægge kimen til de nødvendige løsninger og indgå i et samarbejde om de fremtidige risici og muligheder.

  Baggrund

  Det første Økonomiske Verdensforum blev afholdt i januar 1971, da en gruppe europæiske virksomhedsledere mødtes under Europa-Kommissionens og de europæiske industrisammenslutningers auspicier. Klaus Schwab, daværende professor i erhvervspolitik ved Geneves universitet, stod i spidsen for forummet, som blev afholdt i Davos i Schweiz.
  Det Økonomiske Verdensforum er en uafhængig international organisation, hvis mål er at skabe forbedringer i verden ved at samle ledere inden for erhvervsliv, politik, den akademiske verden mv. om udformningen af nye dagsordener globalt, regionalt og i virksomhederne.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 08/01/2014  |Til toppen