ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Ειδήσεις
21/06/2017

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε σήμερα νέους αυστηρούς κανόνες διαφάνειας για ενδιάμεσους - όπως φορολογικοί σύμβουλοι, λογιστές, τράπεζες και δικηγόροι - οι οποίοι σχεδιάζουν και προωθούν μηχανισμούς φορολογικού σχεδιασμού για τους πελάτες τους.

20/06/2017

Οι περσινές επιδόσεις της ΕΕ όσον αφορά την καινοτομία συνέχισαν να βελτιώνονται παρά τη μάλλον άνιση πρόοδο που παρατηρήθηκε ανά την Ευρώπη.

Εκδηλώσεις

To Unity Fest  είναι ένα δικοινοτικό μουσικό φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην τάφρο του Ξενοδοχείου Λήδρα Πάλας, στις 27 Ιουνίου, 2017. Στόχος είναι να φέρει μαζί την Κυπριακή νεολαία και από τις δύο πλευρές της διαχωριστικής γραμμής μέσα από τη δύναμη της μουσικής και την ελπίδα να εργαστούν για μια κουλτούρα ειρήνης στην Κύπρο ξεπερνώντας φόβους και προκαταλήψεις. Προσκαλεσμένοι στην εκδήλωση: Gadjo Dilo και Fikri Karayel. Το Unity Fest συνδιοργανώνεται από την Δικοινοτική Πρωτοβουλία για Ειρήνη-Ενωμένη Κύπρο, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. Υποστηρίζεται από το Σπίτι της Συνεργασίας, την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο,  την Πρεσβεία των ΗΠΑ, την Πρεσβεία της Σουηδίας και το Κέντρο Νεολαίας της Αμμοχώστου (MAGEM Famagusta Youth Center). Χορηγός της  εκδήλωσης είναι ο Οργανισμός Νεολαίας.

Ημερομηνία:
27/06/2017
Ώρα:
19:00

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο σε συνεργασία με το Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Προσφυγικό και Μεταναστευτικό: Ευρωπαϊκή Ένωση και Κύπρος». Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, Ευρωβουλευτής (Σ&Δ) , Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και Μάκης Πολυδώρου, Διευθυντής του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Ασύλου. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Κώστας Κωνσταντίνου, Δημοσιογράφος.

Ημερομηνία:
23/06/2017
Ώρα:
- - 11:30 - 13:00