Navigacijski put

Navigacija po stranici

Krenuo natječaj za nagradu za komuniciranje o ZPP-u za 2014. godinu!

Krenuo natječaj za nagradu za komuniciranje o ZPP-u za 2014. godinu!

Osmislili ste komunikacijsku aktivnost ili kampanju u području poljoprivrede i ruralnog razvoja koju biste željeli predstaviti međunarodnoj publici? Želite podijeliti svoja iskustva s drugim zainteresiranim stranama za pitanja komunikacije u vezi sa ZPP-om?  Rok za prijave je 31. listopada 2014. do 09.00 h.

 

Prijave za ovogodišnje izdanje nagrada za komuniciranje o zajedničkoj poljoprivrednoj politici su otvorene te da ih je moguće predati ovdje:

 http://ec.europa.eu/agriculture/cap-communication-network/awards/index_hr.htm

Natječaj je otvoren autorima komunikacijskih aktivnosti ili kampanjau području poljoprivrede i ruralnog razvojakoji svoj rad žele predstaviti međunarodnoj publici te svoja iskustva podijeliti s drugim dionicima u području komunikacijskih pitanja povezanih sa ZPP-om.

Glavne kategorije nagrada su sljedeće:

  • Komunikacija za zainteresirane strane

          Vaša je komunikacijska aktivnost prvenstveno usmjerena na osobe s profesionalnim interesom, poput donositelja odluka i/ili tvoraca javnog mnijenja, profesionalnih organizacija, poljoprivrednika i drugih zainteresiranih osoba?

  •  Komunikacija za javnost

           Vaša je komunikacijska aktivnost prvenstveno usmjerena na širu javnost s jasnim i lako razumljivim informacijama bitnim za njihove svakodnevne živote?

  •  Inovativna komunikacija

           Vaš komunikacijski projekt usmjeren je na zainteresirane strane i širu javnost i koristi osobito inovativne i zanimljive alate, aktivnosti ili kanale komunikacije?

 

Pravila i kriterij za kvalifikaciju

Često postavljana pitanja

Pobjednici za 2013.

Više o nagradi na: http://ec.europa.eu/agriculture/cap-communication-network/awards/index_hr.htm

 

 

 

Pogledajte video s Nagrade za komuniciranje o ZPP-u za 2013.

 

2013. - finalist u kategoriji Komunikacija za javnost: Europska budućnost hrvatskog poljoprivrednika - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Republika Hrvatska pdf

 

Dodatni alati

  • Verzija za ispis
  • Smanji tekst
  • Povećaj tekst

Budite u tijeku

Informacijske točke

Pomognite nam poboljšati

Da Ne