Navigacijski put

Navigacija po stranici

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira događanja u prostorijama Predstavništva i u suradnji s drugim organizacijama. Na ovoj stranici možete pronaći obavijesti o događanjima koja se odvijaju na razini Europske unije, odnosno na nacionalnoj i europskoj razini. Informacije o događanjima Europske unije potražite u EU kalendaru.

 
Voditelj predstavništvaBranko baričević na otvorenju radova SECEL-a

Voditelj predstavništva Baričević na otvorenju radova izgradnje SEECEL-a

19/12/2014

Svečano otvaranje radova izgradnje Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija zemalja Jugoistočne Europe (SEECEL).

 
Svečano predstavljen EDC - IRMO

Predstavljen Europski dokumentacijski centar - EDC - IRMO

15/12/2014

Danas je u Kući Europe u Hrvatskoj održana svečana promocija Europskog dokumentacijskog centra Instituta za razvoj i međunarodne odnose - EDC - IRMO  i predstavljanje rezultata IPA INFO projekta „ClosEUp/Europa izbliza“.

 
Konferencija "EU za mlade"

Održana konferencija "EU za mlade"

12/12/2014

U zajedničkoj organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova, 12. prosinca 2014., u Zagrebu je održana "Konferencija za mlade".

 
Radionica za mlade prevoditelje "Juvenes Translatores"

Radionica za mlade prevoditelje

12/12/2014

Ove se godine 46 hrvatskih srednjih škola prijavilo za sudjelovanje u natjecanju mladih prevoditelja Juvenes Translatores. Nažalost, pravo na ulazak u završni krug natjecanja slučajnim je odabirom steklo samo njih jedanaest (za svaku se državu članicu broj škola koje ulaze u završni krug određuje prema broju zastupnika te zemlje u Europskom parlamentu). Ipak, njihov entuzijazam nije bio uzalud: Područni ured Glavne uprave za pismeno prevođenje, koji djeluje pri Predstavništvu Europske komisije u Hrvatskoj, pozvao je sve neizvučene škole da sudjeluju u neslužbenom natjecanju i radionici koja je održana 12. prosinca.

 
konferencija EU za mlade

Najava – Konferencija "EU za mlade" 12. prosinca 2014.

12/12/2014

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pozivaju Vas na konferenciju „EU za mlade“, koja će se održati 12. prosinca 2014. godine, s početkom u 10 sati (registracija u 9.30 sati) u Hotelu Panorama u Zagrebu (Trg Krešimira Ćosića 9).

 
 

Dodatni alati

  • Verzija za ispis
  • Smanji tekst
  • Povećaj tekst

Budite u tijeku

Informacijske točke

 

Pomognite nam poboljšati

Da Ne