Navigacijski put

Navigacija po stranici

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira događanja u prostorijama Predstavništva i u suradnji s drugim organizacijama. Na ovoj stranici možete pronaći obavijesti o događanjima koja se odvijaju na razini Europske unije, odnosno na nacionalnoj i europskoj razini. Informacije o događanjima Europske unije potražite u EU kalendaru.

 
Zvijezda u školi  © Dubravka Kralj for Europa Nostra Flickr

Dodjela nagrade Europske unije za kulturno nasljeđe – Europa Nostra projektu "Zvijezda u školi"

13/07/2016

U Karlovcu smo obilježili dva važna događaja, 437. obljetnicu utemeljenja grada Karlovca i dodjelu nagrade Europske unije za kulturno nasljeđe – Europa Nostra, hrvatskom pobjedniku – projektu "Zvijezda u školi" – Star in the school. Ova nagrada je dodijeljena u kategoriji obrazovanja, osposobljavanja i podizanja svijesti učenicima i profesorima osnovnih i srednjih škola grada Karlovca koji su zajedničkim radom i trudom osmislili nagrađeni program.

 
"TTIP: ambiciozan, ali uravnoteženi sporazum sa SAD-om"

"TTIP: ambiciozan, ali uravnoteženi sporazum sa SAD-om"

05/07/2016

Naglasci iz uvodnog izlaganja Branka Baričevića, voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj na 3. konferenciji o izvozu u organizaciji Liderova Kluba izvoznika održanoj 5. srpnja 2016. u Zagrebu

 
Tri godine članstva Hrvatske u EU-u

NAJAVA: konferencija „3 godine poslije - Schengen kao sljedeći izazov“

21/06/2016

Konferencijom „Tri godine poslije-Schengen kao sljedeći izazov“ obilježavamo treću godinu članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji, a proslavi će se pridružiti i ministri vanjskih i europskih poslova i unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

 
Plan ulaganja za europu - 150 milijuna kuna za MSP-ove u Hrvatskoj

#InvestEU - 150 milijuna kuna za MSP-ove u Hrvatskoj

20/06/2016

Europski investicijski fond (EIF) i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) potpisali su prvi sporazum za MSP ove u okviru programa InnovFin uz osiguranu potporu Europskog fonda za strateška ulaganja (EFSU), središnjeg elementa Plana ulaganja za Europu.

 
Plan ulaganja za Europu - prvi projekt odobren po Junckerovom planu u Republici Hrvatskoj

150 milijuna kuna za mala i srednje velika poduzeća u Hrvatskoj – EIF i HBOR potpisuju prvi sporazum u okviru EFSU a

16/06/2016

Europski investicijski fond (EIF) i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) potpisat će u ponedjeljak 20. lipnja 2016., ugovor o garanciji po InnovFin SME Guarantee Facility.

 
 

Dodatni alati

  • Verzija za ispis
  • Smanji tekst
  • Povećaj tekst

Informacijske točke

Pomognite nam poboljšati

Da Ne