Navigacijski put

Navigacija po stranici

Konferencija službenog zatvaranja twinning projekta ''Jačanje AFCOS sustava Hrvatske s ciljem zaštite financijskih interesa EU "

Konferencija službenog zatvaranja twinning projekta 'Jačanje AFCOS sustava Hrvatske s ciljem zaštite financijskih interesa EU'

Ministarstvo financija Republike Hrvatske i njegova Služba za suzbijanje nepravilnosti i prijevara u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj službeno su zatvorili twinning projekt pod nazivom "Jačanje AFCOS sustava u Hrvatskoj s ciljem zaštite financijskih interesa EU-a"

 

Ministarstvo financija Republike Hrvatske i njegova Služba za suzbijanje nepravilnosti i prijevara u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj službeno su zatvorili twinning projekt pod nazivom "Jačanje AFCOS sustava u Hrvatskoj s ciljem zaštite financijskih interesa EU-a". Taj projekt u vrijednosti od 230.000 eura započet je u ožujku 2013. godine, financirao se putem programa IPA 2009 te je proveden u suradnji s Litvom, odnosno litavskim Ministarstvom  financija, Odjelom za strukturnu potporu EU-a. Jedan od zadataka projekta bio je razviti i unaprijediti AFCOS sustav u Hrvatskoj radi učinkovite koordinacije zakonodavnih, upravnih i operativnih aktivnosti s ciljem zaštite financijskih interesa EU-a i suradnje s Europskim uredom za borbu protiv prijevara (OLAF) u razdoblju od 2013. do 2015. Na raspravi je, uz ostalo, zaključeno da je u sljedećem razdoblju iznimno bitno poslati jasnu poruku o važnosti učinkovite obuke potencijalnih korisnika o pravilnom korištenju sredstava namijenjenih sprječavanju nepravilnosti.

Link: Sa sve dodatne informacije, posjetite stranicu:  Republika Hrvatska Ministarstvo Financija

 

Dodatni alati

  • Verzija za ispis
  • Smanji tekst
  • Povećaj tekst

Informacijske točke

Pomognite nam poboljšati

Da Ne