Sti

Mikrofinansiering

EU tilbyder mikrokreditprogrammer (lån på under 25 000 euro) til selvstændige erhvervsdrivende og virksomheder med under 10 ansatte.

EU yder ikke mikrolån (lån på op til 25 000 euro) direkte til enkeltpersoner eller virksomheder, men tilbyder garantier, lån og egenkapital til formidlere, der så yder lån eller egenkapitalfinansiering til små virksomheder.

Som (kommende) iværksætter kan du henvende dig til en udbyder af mikrofinansiering i dit land, som deltager i et af de følgende EU-initiativer:

EU's mikrofinansieringsinitiativer

Rammeprogrammet English for konkurrenceevne og innovation yder støtte til mikrovirksomheder til at starte eller udvide deres virksomhed.

 • Få et mikrolån English
  Liste over ydbydere af mikrolån i dit land.
 • Giv mikrokredit English
  Oplysninger om garanti til eventuelle udbydere af mikrokredit.

Mikrofinasieringsfaciliteten Progress yder mikrolån til personer, der har mistet deres arbejde og vil starte egen virksomhed, eller til personer, der vil udvide deres eksisterende virksomhed, men ikke har adgang til traditionelle banklån.

 • Få et mikrolån
  Se om der allerede findes en udbyder af mikrokredit i dit land.
 • Giv mikrokredit English
  Oplysninger til mulige mikrokreditudbydere om garantier English og finansierede instrumenter English.

JEREMIE English (fælles europæiske midler til virksomheder i mikro- til mellemstørrelse) giver EU-landene mulighed for at anvende EU's strukturfonde til at støtte små og meget små virksomheder. I nogle EU-lande kan udbydere af mikrokredit få garantier, lån og egenkapital.

 • Få et mikrolån EnglishDeutschfrançais
  Kontakt din nationale eller regionale forvaltningsmyndighed for strukturfonde for en liste over finansiele formidlere i dit land.
 • Giv mikrokredit English
  Oplysninger om garanti, lån og egenkapital til potentielle udbydere af mikrokredit.

Kun for ikke-bankmæssige udbydere af mikrokredit:

JASMINE English (fælles aktion om støtte til initiativet vedrørende mikrofinansieringsinstitutioner i Europa) forbedrer mulighederne for udbydere af mikrokredit og hjælper dem med at blive varige og levedygtige operatører på kreditmarkedet.

 • Finansiel og faglig bistand English
  Oplysninger til potentielle udbydere af mikrokredit.

Se også

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Hjælp os med at blive bedre

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?