Διαδρομή πλοήγησης

Δικαιούχοι επιχορηγήσεων της ΕΕ και ανάδοχοι συμβάσεων

Ποιοι έχουν λάβει επιχορηγήσεις της Επιτροπής ή έχουν συνάψει συμβάσεις μέσω της διαδικασίας δημοσίων συμβάσεων

Θέλετε να μάθετε ποιοι οργανισμοί και επιχειρήσεις έχουν λάβει χρήματα από τον προϋπολογισμό της ΕΕ; Το Σύστημα Δημοσιονομικής Διαφάνειας DeutschEnglishfrançaisπαρέχει στοιχεία για όλους όσοι έχουν λάβει χρήματα από την Επιτροπή.

Το σύστημα δημοσιονομικής διαφάνειας περιέχει λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τους δικαιούχους επιχορηγήσεων και τους αναδόχους συμβάσεων στους οποίους η Επιτροπή έχει καταβάλει απευθείας ενισχύσεις (που αντιστοιχούν στο 20% περίπου του προϋπολογισμού της ΕΕ) κυρίως σε τομείς πολιτικής όπως:

  • έρευνα
  • εκπαίδευση και κατάρτιση
  • μεταφορές και ενέργεια

Από το 2009, το σύστημα δημοσιονομικής διαφάνειας καλύπτει επίσης τους αναδόχους συμβάσεων που προμηθεύουν καθημερινά την Επιτροπή με αγαθά και υπηρεσίες, καθώς και τις λοιπές διοικητικές δαπάνες της Επιτροπής, εκτός των δαπανών προσωπικού.

Δημιουργήθηκε ειδική μηχανή αναζήτησης Englishespañolfrançaisγια να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιούχων εξωτερικής βοήθειας Englishfrançais, την οποία διαχειρίζεται η EuropAid. Για τους δικαιούχους ανθρωπιστικής βοήθειας Englishfrançaisυπάρχει ξεχωριστή βάση δεδομένων.

Πληροφορίες για τους δικαιούχους επιχορηγήσεων και τους αναδόχους συμβάσεων που λαμβάνουν κονδύλια της ΕΕ μέσω εθνικών και περιφερειακών αρχών (τα οποία αντιστοιχούν στο 80% του προϋπολογισμού της ΕΕ) διατίθενται στους σχετικούς δικτυακούς τόπους:

Επιλέξτε υψηλή αντίθεση Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς Αυξήστε το μέγεθος κατά 200% Στείλτε σε ένα φίλο Εκτύπωση

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το δικτυακό τόπο

Βρήκατε την πληροφορία που ζητούσατε;

Ναι Όχι

Ποια πληροφορία ζητούσατε;

Έχετε να προτείνετε κάτι;