Διαδρομή πλοήγησης

Επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Αν θέλετε να επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία που είναι αρμόδια για τη διοργάνωση γενικών παρουσιάσεων και ομαδικών επισκέψεων.

Θα πρέπει επίσης να συμβουλευθείτε τους οδηγούς με τις διευθύνσεις των κτιρίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο, οι οποίοι δείχνουν την ακριβή θέση τους στον χάρτη.

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διαβάστε αυτή την ανακοίνωση pdf - 18 KB [18 KB] Deutsch (de) English (en) français (fr) Nederlands (nl) (15Kb) σχετικά με ορισμένες ρυθμίσεις ασφαλείας που εξέδωσε η Διεύθυνση Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Διεύθυνση Ασφαλείας θα σας ζητήσει επίσης ορισμένα προσωπικά στοιχεία pdf - 9 KB [9 KB] English (en) français (fr) στο πλαίσιο της επίσκεψής σας.

Αν θέλετε να συμβουλευθείτε τον κατάλογο των διπλωματικών αποστολών που είναι διαπιστευμένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάντε κλικ στο σύνδεσμο αυτό που παραπέμπει στον κατάλογο του Διπλωματικού Σώματος.

Επιλέξτε υψηλή αντίθεση Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς Αυξήστε το μέγεθος κατά 200% Στείλτε σε ένα φίλο Εκτύπωση

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το δικτυακό τόπο

Βρήκατε την πληροφορία που ζητούσατε;

Ναι Όχι

Ποια πληροφορία ζητούσατε;

Έχετε να προτείνετε κάτι;