Cale de navigare

Instrucţiuni pentru trimiterea corespondenţei

Pentru a garanta livrarea la timp a corespondenţei şi primirea cât mai promptă a unui răspuns, este necesar să precizaţi codul clădirii (din Bruxelles Deutsch English Français şi Luxemburg Deutsch English Français) şi numărul biroului destinatarului. Dacă sunteţi deja în contact cu un membru al personalului Comisiei, ar trebui să-i cereţi să vă comunice codul clădirii şi numărul biroului său pentru a facilita distribuţia corespondenţei.

Personalul Comisiei a fost invitat să comunice adresa administrativă (codul clădirii şi numărul biroului) în contactele lor profesionale cu scopul de a facilita distribuţia internă a corespondenţei.

Iată un exemplu de adresă completă:

Dl Prenume NUME
Direcţia Generală sau Serviciul (denumirea completă sau sigla sau ambele)
[Comisia Europeană]
CODUL CLĂDIRII/ Numărul biroului
B-1049 Bruxelles
Belgia

sau

Dl Prenume NUME
CODUL CLĂDIRII/ Numărul
biroului
B-1049 Bruxelles
Belgia

În cazul în care nu cunoaşteţi datele referitoare la clădire sau birou, puteţi totuşi să îi scrieţi unui angajat al Comisiei folosind doar informaţiile publicate în Anuarul Comisiei DeutschEnglishfrançais – e suficient să indicaţi numele destinatarului şi denumirea direcţiei generale sau a serviciului în care lucrează.
În exemplul de mai jos, un plic pe care este menţionată adresa într-unul din formatele următoare:

Dl A. Gerard
Direcţia Generală pentru Cercetare (RTD)
[Comisia Europeană]
LABO 01/123
B-1049 Bruxelles
Belgia

sau, mai scurt,

Dl A. Gerard
Direcţia Generală Cercetare
B-1049 Bruxelles
Belgia

va fi livrat destinatarului de către serviciile poştale ale Comisiei Europene, chiar dacă biroul acestuia se află în afara Bruxelles-ului, cu condiţia ca datele din adresă să fie corect transcrise, conform Anuarului Comisiei DeutschEnglishfrançais.

Dacă doriţi să depuneţi corespondenţa personal, adresa este următoarea:

Avenue du Bourget 1
1140 Evere
Belgia

Programul de lucru al serviciului care se ocupă cu primirea corespondenţei depuse personal este: de luni până joi, între orele 7:30 şi 17:00 şi vinerea, între orele 7:30 şi 16:00.

Contrast puternic Setează pagina la dimensiunea normală a literei Măreşte dimensiunea literei cu 200% Trimite pagina unui prieten Tipăreşte pagina

 

Ajutaţi-ne să îmbunătăţim portalul

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Da Nu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră: