Navigointipolku

Postitusohjeet

Jotta lähetyksesi voidaan toimittaa perille nopeasti ja siihen voidaan vastata ripeästi, merkitse osoitteeseen vastaanottajan toimiston rakennusta vastaava koodi (Brysselissä Deutsch English Français ja Luxembourgissa Deutsch English Français) ja toimiston numero. Jos olet etukäteen yhteydessä komission henkilöstön jäseneen, voit kysyä häneltä rakennuksen koodia ja toimiston numeroa, jotta lähetyksesi jakelu nopeutuu.

Komission henkilöstöä on pyydetty ilmoittamaan kirjeenvaihtoyhteyksissään toimistonsa rakennusta vastaava koodi ja toimiston numero, jotta sisäinen postinjakelu helpottuisi.

Täydellisesti merkitty osoite voi näyttää esimerkiksi tältä:

Etunimi SUKUNIMI
Asianomainen komission pääosasto tai yksikkö (täydellinen nimi ja/tai nimen lyhenne)
[Euroopan komissio]
Rakennuksen koodi ja toimiston numero
B–1049 Bryssel BELGIA

tai

Etunimi SUKUNIMI
Rakennuksen koodi ja toimiston numero
B–1049 Bryssel BELGIA

Jos et tiedä rakennusta vastaavaa koodia ja toimiston numeroa, voit kuitenkin kirjoittaa yksittäiselle komission henkilöstön jäsenelle pelkästään niiden tietojen perusteella, jotka on julkaistu komission hakemistossa Deutsch English Français. Merkitse osoitteeseen tällöin aina pääosaston nimi tai sen asian nimi, johon lähetys liittyy.

Kuvitteellisena esimerkkinä on kirjekuori, jonka osoite on merkitty jommassakummassa seuraavista ruuduista esitetyn mallin mukaisesti:

A. Gerard
Tutkimuksen pääosasto (RTD)
[Euroopan komissio]
LABO 01/123
B–1049 Bryssel BELGIA

tai pelkästään

A. Gerard
Tutkimuksen pääosasto
B–1049 Bryssel BELGIA

Euroopan komission postinjakeluyksiköt toimittavat kirjeen vastaanottajalle – silloinkin kun vastaanottajan toimisto sijaitsee Brysselin ulkopuolella – kunhan kaikki osoitteen osat on kopioitu oikein komission hakemistosta Deutsch English Français.

Euroopan komissiolle henkilökohtaisesti toimitettavien asiakirjojen toimitusosoite on:

Avenue du Bourget 1
B–1140 Evere
BELGIA

Toimisto on auki työpäivinä, maanantaista torstaihin klo 7.30–17.00 ja perjantaisin klo 7.30–16.00.

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Auta meitä kehittämään sivustoa

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.