Navigacijska pot

Predstavništva in informacijske točke EU

Predstavništva Evropske komisije

Predstavništva Evropske komisije zastopajo Evropsko komisijo in spremljajo javno mnenje v državi gostiteljici. Zagotavljajo tudi informacije o Evropski uniji, in sicer z organizacijo različnih dogodkov in prireditev ter izdajo brošur, letakov in drugega gradiva.

Predstavništvo Evropske komisije v vaši državi:

Delegacije in predstavništva EU po svetu

Evropska služba za zunanje delovanje upravlja omrežje približno 141 predstavništev EU zunaj Evropske unije. Delegacije predstavljajo Evropsko unijo v državi gostiteljici ter vzpostavljajo stike z njenimi organi in prebivalci.

Seznam delegacij

Evropski javni prostori

Namen evropskih javnih prostorov je organizacija različnih javnih prireditev in dejavnosti evropskega pomena v državah članicah EU. Evropski javni prostori so „shajališča“ in informacijske točke za pripravo razprav, debatnih forumov in predavanj o evropskih vprašanjih ter različnih kulturnih dejavnosti, kot so razstave in filmi.

Evropski javni prostor v vaši državi:

Informacijske točke

Obiščite, pokličite ali pošljite elektronsko sporočilo najbližjemu centru Europe Direct in dobili boste informacije, ki jih želite, ali se udeležili dogodkov, kjer boste dobili ustrezne informacije.

Različica z močnim kontrastom Normalna velikost črk Povečaj črke za 200 odstotkov pošlji prijatelju natisni stran

 

Povejte nam

Ste našli želene informacije?

Da Ne

Kaj ste iskali?

Ali imate kakšne predloge?