Cale de navigare

Birouri şi centre locale de informare ale UE

Reprezentanţele Comisiei

Reprezentanţele sunt vocea Comisiei în teritoriu şi iau pulsul opiniei publice din ţara gazdă. Ele au şi rolul de a oferi informaţii despre UE, prin intermediul broşurilor, al pliantelor şi al altor materiale.

Căutaţi o reprezentanţă în ţara dumneavoastră:

Delegaţiile şi birourile UE în lume

Serviciul European de Acţiune Externă răspunde de birourile UE din afara Uniunii Europene (în număr de circa 141). Delegaţiile sunt ochii, urechile şi vocea Europei în relaţiile UE cu autorităţile şi cetăţenii ţărilor gazdă.

Lista delegaţiilor

Spaţii publice europene

Spaţiile publice europene oferă locaţii pentru desfăşurarea evenimentelor publice pe teme europene în statele membre. Acestea reprezintă locuri de reuniune şi centre de informare care pot găzdui dezbateri, forumuri, prezentări şi formări pe astfel de teme, dar şi activităţi culturale precum expoziţiile sau rularea de filme.

Căutaţi un spaţiu public european în ţara dumneavoastră:

Centre de informare

Vizitaţi sau contactaţi un centru „Europe Direct” din zona dumneavoastră pentru a obţine informaţii sau pentru a participa la evenimente locale de informare.

Contrast puternic Setează pagina la dimensiunea normală a literei Măreşte dimensiunea literei cu 200% Trimite pagina unui prieten Tipăreşte pagina

 

Ajutaţi-ne să îmbunătăţim portalul

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Da Nu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră: