Navigációs útvonal

Az EU helyi képviseletei és információs pontjai

A Bizottság képviseleti irodái

A Bizottság képviseletei a brüsszeli testület tevékenységeit közvetítik a nyilvánosság számára, és figyelik a közvélemény alakulását a fogadó országban. Ezenkívül tájékoztatást nyújtanak az Európai Unióról – eseményeket szerveznek, brosúrákat, szórólapokat és más anyagokat készítenek, illetve terjesztenek.

Irodák az Ön országában:

Az EU küldöttségei és irodái a világban

Az Európai Unió határain kívül található mintegy 141 EU-iroda alkotta hálózat az Európai Külügyi Szolgálat felelősségi körébe tartozik. A küldöttségek az Európai Unió képviseletében tájékozódnak a helyi viszonyokról, és uniós információkkal látják el a fogadó országok hatóságait és lakosságát.

A küldöttségek jegyzékének megtekintése

Európai közéleti találkozóhelyek

Az európai közéleti találkozóhelyek európai színezetű nyilvános eseményeknek adnak helyet az EU tagországaiban. Olyan találkozóhelyekről és információs pontokról van szó, amelyek európai kérdésekre irányuló vitafórumoknak, előadásoknak és képzéseknek adnak otthont, továbbá kulturális tevékenységekre, például kiállításokra és filmvetítésre invitálják az érdeklődőket.

Európai közéleti találkozhely az Ön országában:

Információs pontok

Ha tájékoztatásra van szüksége vagy helyi tájékoztató rendezvényeken kíván részt venni, látogasson el egy közeli Europe Direct központba. A központtal telefonon és e-mailen is kapcsolatba léphet.

Kontrasztos megjelenítés Normál betűméret Legnagyobb betűméret Küldje el az oldalt ismerősének Oldal nyomtatása

 

Segítsen tökéletesíteni honlapunkat!

Megtalálta-e a keresett információt?

Igen Nem

Milyen információt keresett?

Van-e észrevétele vagy javaslata a honlappal kapcsolatban?