Navigacijski put

Lokalni uredi i informacijske točke EU-a

Predstavništva Komisije

Predstavništva Komisije djeluju kao glas Komisije i prate javno mnijenje u matičnoj državi. One informiraju o EU-u putem raznih događanja te distribucijom brošura, letaka i drugih materijala.

Potražite ured u svojoj državi:

Prikaz na interaktivnoj karti

Delegacije i uredi EU-a diljem svijeta

Europska služba za vanjsko djelovanje odgovorna je za mrežu od oko 141 ureda EU-a koji se nalaze izvan Unije. Delegacije djeluju kao oči, uši i usta EU-a prema državnim tijelima i stanovnicima u matičnim državama.

Prikaz popisa delegacija българскиčeštinadanskDeutscheesti keelελληνικάEnglishespañolfrançaisGaeilgeitalianolatviešu valodalietuvių kalbamagyarMaltiNederlandspolskiportuguêsRomânaslovenčinaslovenščinasuomisvenska

Europski javni prostori

Europski javni prostori (EPS) mjesta su za događanja s europskom tematikom otvorena široj publici u državama članicama. Zajednički ih vode predstavništva Europske komisije i informacijski uredi Europskog parlamenta. To su sastajališta i informacijske točke na kojima se mogu održavati rasprave, forumi, predavanja i obuke na temu europskih pitanja, kao i kulturne aktivnosti poput izložbi i filmskih projekcija.

Potražite Europski javni prostor (EPS) u svojoj državi:

Informacijske točke

Posjetite, nazovite ili pošaljite e-poštu u najbliži centar službe Europe Direct i zatražite informacije ili posjetite lokalne informativne događaje.

Odaberite verziju s visokim kontrastom Postavi normalnu veličinu fonta na stranici Povećaj veličinu fonta za 200% pošalji ovu stranicu prijatelju Ispiši ovu stranicu

 

Pomognite nam poboljšati

Jeste li pronašli ono što ste htjeli?

Da Ne

Što ste tražili?

Imate li prijedloge?