This site was  archived on 27/06/14
27/06/14
Visit the new website!
Kosmetik © Valua Vitaly – Fotolia.com

Kosmetik

Kosmetiske produkter er vigtige forbrugsvarer og spiller en stor rolle i alle menneskers liv. For ud over de "traditionelle" kosmetiske produkter som make-up og parfume omfatter kosmetik produkter til personlig hygiejne, som f.eks. tandplejeprodukter, shampoo og sæbe.

Drivkraften for kosmetiksektor (? Not in UK, but) i dag er innovation med nye farvepaletter, behandlinger til specifikke hudtyper og unikke produktsammensætninger, der fokuserer på specifikke behov. De fleste kosmetiske produkter har en levetid på under fem år, og producenterne ændrer hvert år på af indholdet af 25 % deres produkter. De skal hele tiden forbedre deres produkter for at være med i front på et stærkt konkurrencepræget marked, hvor forbrugerne forventer større udvalg og endnu større effektivitet.

Den europæiske kosmetikindustri er førende på det internationale marked med en dominerende position på eksportmarkedet, en særdeles innovativ sektor og mange arbejdspladser i Europa. EU har navnlig ansvaret for reglerne for markedsadgang, internationale handelsforbindelser og konvergens i det internationale regelværk, som alle har til formål at sikre det højeste forbrugerbeskyttelsesniveau og samtidig fremme innovation og konkurrenceevne i denne sektor.

Mere... Vis / SkjulMere... Vis / Skjul
  • Regulatory-framework - © Aintschie - Fotolia.comRegulatory-frameworkDeutsch (de)English (en)français (fr)
  • Scientific-assessment - © James Peragine - Fotolia.comScientific-assessmentDeutsch (de)English (en)français (fr)
  • Cosing - © Jim Hughes - Fotolia.comCosingDeutsch (de)English (en)français (fr)
  • Cosmetic-products - © Streamroller - Fotolia.comCosmetic-productsDeutsch (de)English (en)français (fr)
  • Animal-testing - © Eric Isselée - Fotolia.comAnimal-testingDeutsch (de)English (en)français (fr)
  • Cooperation-trade - © Vladimir Makhonin - Fotolia.comCooperation-tradeDeutsch (de)English (en)français (fr)
Publications
Public consultations