Διαδρομή πλοήγησης

Ειδησεις

Πολιτισμός

Η βίλα Empain γιορτάζει με το βραβείο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΕΕ / βραβείο Europa Nostra

30/09/2011

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, 30 Σεπτεμβρίου 2011. Η κ. Ανδρούλλα Βασιλείου θα συμμετάσχει σε τελετή στη βίλα Empain στις Βρυξέλλες, στις 3 Οκτωβρίου (11:00), για να γιορτάσει το βραβείο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΕΕ/βραβείο Europa Nostra που απονεμήθηκε στη βίλα για το 2011.

Περισσότερα…

Περισσότερα…

Οι επίτροποι Βασιλείου και Μπαρνιέ καλούν τους υπουργούς να προωθήσουν την ψηφιοποίηση της ευρωπαϊκής κληρονομιάς

08/09/2011

Η επίτροπος Ανδρούλλα Βασιλείου και ο επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών Μισέλ Μπαρνιέ θα παρευρεθούν στην άτυπη σύσκεψη των υπουργών πολιτισμού και πολιτικής στον οπτικοακουστικό τομέα, που θα πραγματοποιηθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας στις 9 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η μεγαλύτερη προσβασιμότητα στην ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά μέσω του Διαδικτύου και ο σεβασμός των κανόνων για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Περισσότερα…

Εκπαίδευση

Η Επίτροπος συναντάται με την υπουργό και την πριγκίπισσα της Ολλανδίας ...
Η Επίτροπος συναντάται με την υπουργό και την πριγκίπισσα της Ολλανδίας ...

05/09/2011

Η Ανδρούλλα Βασιλείου θα συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών της Ολλανδίας Marja Van Bijsterveldt καθώς και την πριγκίπισσα Laurentien, η οποία είναι πρόεδρος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων Υψηλού Επιπέδου που έχει συγκροτήσει η Επιτροπή για τον αλφαβητισμό (IP/11/115), για μια εκδήλωση ανάγνωσης βιβλίων με μικρούς μαθητές στο International School της Χάγης στις 6 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα…

Νεολαία

Tο πρόγραμμα "Νεολαία σε κίνηση" στον διαγωνισμό "WorldSkills" του Λονδίνου
Tο πρόγραμμα "Νεολαία σε κίνηση" στον διαγωνισμό "WorldSkills" του Λονδίνου

23/09/2011

Το πρόγραμμα "Νεολαία σε κίνηση" θα συμμετάσχει στο "WorldSkills" του Λονδίνου - τον μεγαλύτερο διαγωνισμό δεξιοτήτων στον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 8 Οκτωβρίου - με παρουσιάσεις νέων που είχαν εμπειρία πρακτικής άσκησης στη Μάλτα, τη Γερμανία και την Ισπανία, καθώς και πολλών άλλων διεθνών σχεδίων. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η επίτροπος Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας Ανδρούλλα Βασιλείου θα παρευρεθεί στο "WorldSkills" την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και θα διευθύνει συζήτηση με νέους στο περίπτερο

Περισσότερα…

Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2012 |  Αρχή σελίδας