Sti

1

Begivenhed

Klimakommissær Connie Hedegaard på besøg i Korea og Hong Kong 2-4. mai

I begyndelsen af ​​næste uge (2-4 maj) rejser EU's klimakommissær Connie Hedegaard til Korea og Hong Kong for at drøfte international og europæisk klimapolitik og grøn vækst.

I Seoul skal klimakommissær Connie Hedegaard mødes med en række repræsentanter for regeringen, der er ansvarlige for klimapolitik og grøn vækst, herunder miljøminister Lee Maanee, ministeren for vidensøkonomi Choi Joong-Kyung og formanden for det statslige udvalg om grøn vækst Soogil Young. Med sine kolleger vil hun drøfte mulighederne for at uddybe EU og Koreas samarbejde for at fremme grøn vækst, bl.a. gennem Det Globale Institut for Grøn Vækst og handel med udledningskvoter. Kommissæren vil også holde en tale på Ewha Womans University om lavemissionsøkonomier frem mod 2050 samt besøge et solcelle-produktionsanlæg.

Den 4. maj rejser klimakommissæren til Hong Kong for at tale ved Forbrugernes 19. Verdenskongres om "Styrkelse af forbrugerne i den grønne økonomi". Kommissæren deltager også i et forum med titlen "klimainitiativer i Europa og Hong Kong - en vedvarende samtale" arrangeret af Civic Exchange. Under sit besøg vil Connie Hedegaard mødes med Guvernøren i Hong Kong Donald Tsang og miljøminister Edward Yau, samt flere centrale erhvervsfolk, herunder repræsentanter fra luftfarten og søfarten.

Seneste opdatering: 21/03/2014 | Til toppen