Sti

1

Begivenhed

Klimakommissær Connie Hedegaard besøger i næste uge USA

Figurine businessmen shaking hands on top of globe, close up © Stockbyte/Paul Tearle

Connie Hedegaard, Klimakommissær i Europakommissionen, besøger Californien og Washington DC fra 4-8. april for at deltage i møder om klimapolitik med embedsmænd fra den amerikanske nationale- og delstatsadministration, medlemmer af Kongressen, ledere fra det grønne erhvervsliv og andre interessenter.

Under sit besøg i Californien skal Klimakommissær Connie Hedegaard mødes med blandt andre Californiens Guvernør Jerry Brown samt Mary Nichols, Formand for California Air resources Board, Googles Zar for grøn energi Bill Weihl og Duke Energy's Formand James Rogers.Samtidig vil hun holde tale ved Brainstorm Green 2011 konferencen, som er organiseret af Fortune Magazine.

I Washington DC skal Klimakommissæren mødes med blandt andre, Lisa Jackson, administrator fra den amerikanske miljøstyrelse (EPA); repræsentanter fra det Republikanske Parti; Kongresmedlemmerne Henry Waxman og Edward Markey, som skrev den omfattende klima- og energilovgivning, der i 2009 blev vedtaget i Repræsentanternes Hus men ikke i Senatet.

Hun vil også tale ved et arrangement om klimasikkerhed og grøn teknologi, der er organiseret af Carnegie Endowment for International Peace.

Læs mere:

Seneste opdatering: 21/03/2014 | Til toppen