This site has been archived on (12/11/2014)
12/11/2014

Întâlnire între preşedintele francez, Nicolas Sarkozy şi Comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş

La invitaţia Preşedintelui Republicii Franceze, Nicolas Sarkozy, Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş a fost la Paris pe 20 mai 2010. Pe parcursul întâlnirii, Nicolas Sarkozy şi Dacian Cioloş, împreună cu Ministrul francez al agriculturii, Bruno Le Maire, au discutat despre reforma Politicii agricole comune după 2013, sectorul laptelui şi relaţiile internaţionale.

"Trebuie create condiţii favorabile pentru menţinerea unei agriculturi durabile şi diversificate pe întregul teritoriu european", a precizat Comisarul european, subliniind că aceasta este o provocare pentru întreaga societate, nu numai pentru agricultori.

Dacian Cioloş a salutat succesul, în Franţa, al dezbaterii publice despre viitorul Politicii agricole comune lansată în luna aprilie şi care va dura până pe 3 iunie (www.ec.europa.eu/cap-debate).

Comisarul european a reamintit că intenţionează să prezinte în scurt timp un pachet de măsuri legislative care să întărească sectorul european al laptelui bazat pe experienţa crizei din 2009.

Ultima actualizare: 14/11/2014 |  Începutul paginii