Navigációs útvonal

További eszközök

Sajtóközlemények

  High skill levels remain important for employment opportunities   

  30/01/2012

  According to the January edition of the European Vacancy Monitor, high skill levels remain important for employment opportunities. In fact, the number of job-finders in the ‘professionals’ group has grown by 34% in the second quarter of 2011 and the number of job seekers who found jobs as ‘legislators, senior officials and managers’ has grown by 25%.

  Egyéb…   

  A Bizottság vitát indít a vállalati szerkezetátalakításról: a gazdasági válságból levonható tanulságok Az előző linken elérhető szöveg fordításai 

  17/01/2012

  Az Európai Bizottság a mai napon egész Európát átfogó vitát indít a vállalati szerkezetátalakításról és a változásokra való felkészülésről. A konzultáció 2012. március 30-ig tart. A cél az, hogy meghatározzák, melyek a sikeres gyakorlatok és stratégiák a szerkezetátalakítás és a változáshoz való alkalmazkodás területén.

  Egyéb… Az előző linken elérhető szöveg fordításai 

  Eurobarometer survey Active Ageing Az előző linken elérhető szöveg fordításai 

  13/01/2012

  As the 2012 European Year for Active Ageing and Solidarity between Generations gets off the ground, the European Commission has published an extensive survey on active ageing to understand citizens' views and attitudes  towards older people.

  Egyéb… Az előző linken elérhető szöveg fordításai 

  Egy új felmérés szerint az európaiak nyitottak az aktív idősödésre Az előző linken elérhető szöveg fordításai 

  13/01/2012

  Az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai évének kezdetét a Bizottság azzal indította, hogy ismertette az új Eurobarometer felmérést, amely szerint az európaiak 71%-a tisztában van azzal, hogy Európa lakossága elöregedőben van, de csupán 42 %-ukat foglalkoztatja ez a jelenség.

  Egyéb… Az előző linken elérhető szöveg fordításai