Euroopan komissio > EOV

Tulostettava versio Lisää sivu kirjanmerkkeihin

 

Tervetuloa siviili- ja kauppaoikeuden alan Euroopan oikeudellisen verkoston Internet-sivustolle

Kaikkea tällä sivustolla olevaa tietoa ei ole päivitetty.

Koko sivuston sisältöä tarkistetaan parhaillaan, ennen kuin se siirretään Euroopan e-Justice-portaaliin.

Sivustoa ylläpitää Euroopan komissio, ja sitä päivitetään säännöllisesti tiiviissä yhteistyössä Euroopan unionin jäsenvaltioiden kanssa.

Sivustolla on tietoa jäsenvaltioista, yhteisön oikeudesta, kansainvälisestä oikeudesta sekä erilaisista siviili- ja kauppaoikeuteen liittyvistä aiheista.

Jokaisen sivun vasemmassa laidassa on otsikkoluettelo, jossa näkyy eri aiheita. Kustakin aiheesta esitetään seuraavat tiedot:

  • Napsauttamalla aiheen otsikkoa pääsee sivulle, jolla annetaan kyseiseen aiheeseen liittyviä yleisiä tietoja.
  • Napsauttamalla unionin lippua pääsee sivulle "Yhteisön oikeus", jolla esitellään kyseisellä aihealueella toteutettuja ja käynnissä olevia unionin hankkeita.
  • Napsauttamalla karttapalloa pääsee sivulle "Kansainvälinen oikeus", jolla on tietoja kyseisellä aihealueella toteutetuista ja käynnissä olevista kansainvälisten organisaatioiden hankkeista.
  • Napsauttamalla jäsenvaltioiden lippuja pääsee "kansallisille" sivustoille. Tanskaa lukuun ottamatta jokaisella jäsenvaltiolla on oma sivustonsa. Sivustoilta löytyy tarkempia tietoja kyseisen jäsenvaltion oikeusjärjestelmästä.
    Verkoston tietojärjestelmää pyritään kehittämään vähitellen. Siksi on mahdollista, että haetut sivut eivät ole vielä käytössä. Siinä tapauksessa sivulle on pyritty kokoamaan linkkejä muihin tietolähteisiin, jotka yleensä ovat kyseisen jäsenvaltion kielellä.

atlas_preview
Lisätietoja on Euroopan siviilioikeudellisessa atlaksessa, johon on koottu tietoa yksityisoikeudellisissa asioissa tehtävästä oikeudellisesta yhteistyöstä.

Sivun alkuunSivun alkuun