Navigációs útvonal

Kezdő bizottsági alkalmazottak

Az Európai Bizottság listát bocsát azoknak a pályázóknak a rendelkezésére, akiknek állásajánlatot tesz. A dokumentum azt ismerteti, hol kaphatnak gyakorlati információkat az új munkahelyükön letelepülő alkalmazottak.

Mi a helyzet azonban akkor, ha valaki sikeresen teljesítette a nyílt versenyvizsgák egyikét, neve felkerült a tartaléklistára, de még nem kapott állásajánlatot az Európai Bizottságtól?Nekik is hasznosak lehetnek azok a gyakorlati tudnivalók, amelyek az új országba költözők dolgát hivatottak megkönnyíteni.

Az új bizottsági alkalmazottak letelepülését és beilleszkedését segítő brüsszeli iroda összeállította annak a kalauznak a rövidített változatát, amelyet mindazok megkapnak, akik részére a Bizottság állásajánlatot tesz. Ha szeretne egy példányt a tájékoztatóból, kérjük lépjen kapcsolatba az irodával a +3222966600-ás telefonszámon - brüsszeli, a +352 4301 33000-ás telefonszámon - Luxembourg.

Természetesen a kiadvány nem terjed ki minden részletre, de reméljük, hasznos információkkal szolgál, és előzetes áttekintést ad a brüsszeli élettel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról.

Commission civil service