Cale de navigare

Cine suntem

Comisia Europeană reprezintă, înainte de toate, 28 de comisari numiţi de statele membre, după  aprobarea Parlamentului European.Cu toate acestea, „Comisia” înseamnă, în acelaşi timp, instituţia şi cei aproximativ 32 546 de angajaţi ai săi.

Prea mulţi?Nu neapărat, având în vedere că suntem responsabili cu o largă varietate de politici şi activităţi şi că însumăm acelaşi număr de angajaţi ca şi o autoritate locală a unui oraş european de mărime medie!

Provenim cu toţii din medii culturale, lingvistice, sociale şi etnice atât de variate, încât este dificil să realizăm un portret al funcţionarului tipic din cadrul Comisiei.Diversitatea noastră reflectă însăşi diversitatea Uniunii Europene – Comisia este un creuzet în care se contopesc limbile şi culturile europene.

Pentru a vă putea da o idee despre cine suntem şi ce facem, am cerut câtorva dintre colegii noştri să povestească despre munca lor.Pentru a afla cu ce se ocupă ei, faceţi clic pe fiecare fotografie.

 

 • Lista consilierilor speciali ai preşedintelui şi ai membrilor Comisiei Europene English (en)

 • CV-urile directorilor generali, ale directorilor generali adjuncţi şi ale oficialilor cu funcţii echivalente din cadrul Comisiei English (en)

 

Matthias LangemeyerJeremy LesterAnne RopersGiorgio ClarottiValerie O’BrienDorota Lewczuk-BiancoMarta Sanz Fernández
      
     
      
     Deutsch (de) English (en) français (fr)

 

Commission civil service