Navigation path

Etusivu Yhteydenotot Sivukartta

Tietoa kansalaisaloitteesta

Hae kansalaisaloitteita

Kansalaisaloitteen järjestäminen

Lisätietoa

  • RSS
Vastuuvapauslauseke: Tämän sivun sisältö on kokonaan kansalaisaloitteen järjestäjien vastuulla. Tekstit heijastavat ainoastaan tekijöidensä näkemyksiä eikä niitä voi millään tapaa pitää Euroopan komission näkemyksinä. Komissio ei ole vastuussa mistään tämän sivun tietojen käytöstä.
Nimi: Let me vote
Aloitteen tila: Peruutettu 29/01/2013
Komission rekisteröintinumero: ECI(2012)000006
Rekisteröintipäivä: 11/05/2012
Tämän käännöksen julkaisupäivä: 11/06/2012
Rekisteröintikieli: FR / Muut kieliversiot: DE EL EN ES FR IT LT LV NL PT SV
Aihe: Het aanvullen van de rechten van de Europese burgers, zoals genoemd in artikel 20 paragraaf 2 van het Verdrag betreffende de werking van de EU, met een stemrecht voor iedere politieke verkiezing in de lidstaat waar de burger woont, in dezelfde omstandigheden als degenen met de nationaliteit van de betreffende staat.
Päätavoitteet: Het doel van het initiatief is het ontwikkelen van de politieke dimensie van het Europese project door het het gevoel van de Europese burgers te versterken dat ze deel uitmaken van een lotsgemeenschap. Met het initiatief wordt het concept van Europees burgerschap versterkt en de bewegingsvrijheid binnen de Unie vergroot. Een aanzienlijk aantal Unie-inwoners woont namelijk in een andere lidstaat dan die waar hij of zij de nationaliteit van heeft.
Perussopimusten kohdat, joihin aloite järjestäjien mukaan perustuu: Artikels 25 en 20 paragraaf 2 van het Verdrag betreffende de werking van de EU
Järjestäjät / kansalaistoimikunnan jäsenet:
  • Edustaja: Philippe CAYLA - phcayla@gmail.com
  • Varaedustaja: Alain BRUN - alain.brun2011@gmail.com
  • Muut jäsenet: Monique VEAUTE, Nicolas DELABY, Reinder RUSTEMA, Jürgen VAHLBERG, Lydia VASQUEZ JIMENEZ
Verkkosivusto: Muut kieliversiot: FR
Liite: Muut kieliversiot: FR EN
Säädösluonnos:
Tuki- ja rahoituslähteet: