Navigation path

Avaleht Kontakt Sisujuht

Kodanikualgatuse kohta

Leidke algatus

Algatuse korraldamine

Täiendav teave

  • RSS
Vastutuse välistamine. Käesoleva lehekülje sisu eest vastutavad üksnes algatuste korraldajad. Tekstid väljendavad üksnes algatuste autorite seisukohti ning neid ei saa kuidagi seostada Euroopa Komisjoni seisukohtadega. Komisjoni ei saa pidada vastutavaks tekstides sisalduva teabe mis tahes viisil kasutamise eest.
Pealkiri: Let me vote
Praegune staatus: Tagasi võetud 29/01/2013
Komisjoni antud registreerimisnumber: ECI(2012)000006
Registreerimise kuupäev: 11/05/2012
Käesoleva tõlke avaldamise kuupäev: 11/06/2012
Registreerimiskeel: FR / Muud keeled: DE EL EN ES FR IT LT LV NL PT SV
Sisu: Het aanvullen van de rechten van de Europese burgers, zoals genoemd in artikel 20 paragraaf 2 van het Verdrag betreffende de werking van de EU, met een stemrecht voor iedere politieke verkiezing in de lidstaat waar de burger woont, in dezelfde omstandigheden als degenen met de nationaliteit van de betreffende staat.
Peamised eesmärgid: Het doel van het initiatief is het ontwikkelen van de politieke dimensie van het Europese project door het het gevoel van de Europese burgers te versterken dat ze deel uitmaken van een lotsgemeenschap. Met het initiatief wordt het concept van Europees burgerschap versterkt en de bewegingsvrijheid binnen de Unie vergroot. Een aanzienlijk aantal Unie-inwoners woont namelijk in een andere lidstaat dan die waar hij of zij de nationaliteit van heeft.
Korraldajate poolt asjakohaseks peetavad aluslepingute sätted: Artikels 25 en 20 paragraaf 2 van het Verdrag betreffende de werking van de EU
Korraldajad / Kodanike komitee liikmed:
  • Esindaja: Philippe CAYLA - phcayla@gmail.com
  • Asendaja: Alain BRUN - alain.brun2011@gmail.com
  • Teised liikmed: Monique VEAUTE, Nicolas DELABY, Reinder RUSTEMA, Jürgen VAHLBERG, Lydia VASQUEZ JIMENEZ
Veebisait: Muud keeled: FR
Lisa: Muud keeled: FR EN
Õigusakti eelnõu:
Toetus- ja rahastamisallikad: