Navigation path

Αρχική σελίδα Επικοινωνία Περιεχόμενα

Σχετικά με την πρωτοβουλία πολιτών

Βρείτε μια πρωτοβουλία

Διοργάνωση πρωτοβουλίας

Άλλες πληροφορίες

  • RSS
Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας αποτελεί αποκλειστική ευθύνη των διοργανωτών των πρωτοβουλιών. Τα κείμενα απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι απηχούν τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχει αυτή η σελίδα.
Τίτλος: Let me vote
Σημερινό καθεστώς: Αποσύρθηκε στις 29/01/2013
Αριθμός μητρώου της Επιτροπής: ECI(2012)000006
Ημερομηνία καταχώρισης: 11/05/2012
Ημερομηνία δημοσίευσης αυτής της μετάφρασης: 11/06/2012
Γλώσσα καταχώρισης: FR / Άλλες διαθέσιμες γλώσσες: DE EL EN ES FR IT LT LV NL PT SV
Αντικείμενο: Het aanvullen van de rechten van de Europese burgers, zoals genoemd in artikel 20 paragraaf 2 van het Verdrag betreffende de werking van de EU, met een stemrecht voor iedere politieke verkiezing in de lidstaat waar de burger woont, in dezelfde omstandigheden als degenen met de nationaliteit van de betreffende staat.
Βασικοί στόχοι: Het doel van het initiatief is het ontwikkelen van de politieke dimensie van het Europese project door het het gevoel van de Europese burgers te versterken dat ze deel uitmaken van een lotsgemeenschap. Met het initiatief wordt het concept van Europees burgerschap versterkt en de bewegingsvrijheid binnen de Unie vergroot. Een aanzienlijk aantal Unie-inwoners woont namelijk in een andere lidstaat dan die waar hij of zij de nationaliteit van heeft.
Διατάξεις των Συνθηκών που θεωρούν σχετικές οι διοργανωτές: Artikels 25 en 20 paragraaf 2 van het Verdrag betreffende de werking van de EU
Διοργανωτές / μέλη της επιτροπής πολιτών:
  • Εκπρόσωπος: Philippe CAYLA - phcayla@gmail.com
  • Αναπληρωτής: Alain BRUN - alain.brun2011@gmail.com
  • Άλλα μέλη: Monique VEAUTE, Nicolas DELABY, Reinder RUSTEMA, Jürgen VAHLBERG, Lydia VASQUEZ JIMENEZ
Ιστότοπος : Άλλες διαθέσιμες γλώσσες: FR
Παράρτημα: Άλλες διαθέσιμες γλώσσες: FR EN
Σχέδιο νομικής πράξης:
Πηγές στήριξης και χρηματοδότησης: