Навигационна пътека


За нас
#

Нека да отпразнуваме 9 май с информационните мрежи в България
E-mail this pageИзпрати тази страницаОтпечатайОтпечатай

07/05/2012 00:00:00

Европейски информационен център Европа Директно – София, в партньорство с европейските информационни мрежи и Европейската комисия в България, кани столичани и гости на София да се включат в празненствата по повод 9 май - Ден на Европа.

  Нека да отпразнуваме 9 май с информационните мрежи в България

  За да се потопим в духа на Европа и да отбележим заедно този празник, ви каним официално да се включите в инициативата „Автобус Европа”..., която ще се проведе на 9-ти май 2012 г. между 13:00 и 16:00 часа.

  Къде?! По най-оживените булеварди на София!

  Като пътници в нашия автобус, вие ще можете да се возите безплатно и ще имате възможността да се срещнете с експерти от европейските информационни мрежи, да получите безплатни консултации и информационни материали за ЕС, да участвате във викторина с награди и много други изненади.

  Автобус „Европа” ще се движи по предварително определен маршрут, с който може да се запознаете тук! С цел да бъдем още по-полезни, да ни намерите по-лесно и да се забавляваме заедно, на две от спирките – при х-л „Хилтън” и при спортна зала „Христо Ботев”, през цялото време ще има щанд с безплатни информационни материали за ЕС, а младежкият екип „Европа” ще се опита да отговори на всички ваши въпроси.

  Събитието е организирано съвместно от Европейския информационен център „Европа Директно София”, Европейския потребителски център – България, Европейската комисия, младежкия екип "Европа", Центъра за развитие на човешките ресурси, Българския СОЛВИТ център, EURES- България, и студенти от специалност „Европеистика” на Софийски университет "Св. Климент Охридски".

  Събития по случай Деня на Европа се организират и в много други български градове. Какво се случва във вашия регион, може да разберете като кликнете тук. pdf - 446 KB [446 KB]

   

  За повече информация:

  Европейски информационен център "Европа Директно" – София

  Адрес: ул. „Г.С.Раковски" 101, ап.1, София 1000

  тел/факс: 02 470 98 18

  ел. поща: direct@europe.bg

  Полезни връзки
  Пътници, запознайте се с правата си!
  DGT Office
  Европейската програма в областта на цифровите технологии
  Европейския парламент
  Europe Direct
  Европа Директно България
  Enterprise Europe Network
  Your Europe
  EUtube
  Последна актуализация: 01/07/2014  |Начало на страницата