Навигационна пътека


За нас
#

Бургас е домакин на бизнес семинар “Предизвикателствата на структурните фондове - как да успеем”
E-mail this pageИзпрати тази страницаОтпечатайОтпечатай

06/11/2006 00:00:00

В Бургас днес, 6 ноември, започна двудневен бизнес семинар “Предизвикателствата на структурните фондове - как да успеем”. Той се организира в рамките на Информационната и комуникационна програма на Делегацията на ЕК в България, финансирана от Програма ФАР 2005. кампанията включва поредица от 6 семинара във Видин, Габрово, Добрич, Бургас, Пловдив и Благоевград. Тяхната основна цел е да информират представителите на бизнеса, местни организации и регионални структури относно възможностите за финансиране, предоставени от структурните фондове след влизането на България в ЕС.

  Бургас е домакин на бизнес семинар “Предизвикателствата на структурните фондове - как да успеем”

  В Бургас организатор на семинара е Бургаската търговско-промишлена палата. В рамките на двата семинарни дни ще бъдат представени различни успешни практики, реализирани с помощта на структурните фондове в новите страни-членки. Участниците в бургаския форум ще се запознаят с такъв успешен проект в Полша. Те ще обменят информация и опит и с регионални фирми от Средец, Поморие и Руен, ползвали средства по фондовете.

  По време на семинара ще бъдат представени филмът “Тук и сега - хората на Европа” и книгата-наръчник “Предизвикателствата на структурните фондове - как да успеем”, разработени по Информационната програма на Делегацията на ЕК в България. Филмът представя успешни практики, осъществени с помощта на сега действащите програми - ФАР, ИСПА, САПАРД и личната гледна точка на всеки един от представените бизнесмени. Наръчникът за структурните фондове дава информация относно политиката на сближаване в ЕС, както и финансовото обезпечаване на нейната реализация.

  Снимки от събитието

  Полезни връзки
  Пътници, запознайте се с правата си!
  DGT Office
  Европейската програма в областта на цифровите технологии
  Европейския парламент
  Europe Direct
  Европа Директно България
  Enterprise Europe Network
  Your Europe
  EUtube
  Последна актуализация: 30/10/2010  |Начало на страницата