Kruimelpad

U bent aan het woord!

22-09-2013

U bent aan het woord!

De Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in België evenals het Directoraat-Generaal Landbouw nodigen u uit op het evenement Landelijk Brussel aanstaande zondag 22 september op het Paleizenplein.

Landbouw is overal aanwezig in ons leven… heel wat producten die we dagelijks verbruiken komen voort uit een landbouwbedrijf: niet alleen voedingsmiddelen, maar ook kleding, bloemen, enz. Landbouwers spelen dus een sleutelrol in onze maatschappij: ze produceren veilige levensmiddelen van goede kwaliteit aan redelijke prijzen…. Maar we verwachten eveneens dat ze zorg dragen voor het platteland en het milieu respecteren.

Bent u geïnteresseerd in dit thema? Wenst u meer te weten over het belang van het gemeenschappelijk landbouwbeleid voor onze voeding, het milieu of het platteland of over onze landbouw en de plaats van de landbouwers in onze maatschappij?

U kunt deze onderwerpen bespreken met de heer Dacian Ciolos, Europees Commissaris bevoegd voor landbouw en plattelandsontwikkeling, op de stand van de Europese Commissie ter gelegenheid van Landelijk Brussel op 22 september 2013 van 11u30 tot 12u30.

INSCHRIJVING DOOR ANTWOORD OP comm-rep-bru@ec.europa.eu

    Help ons verbeteren

    Gevonden wat u zocht?
    JaNee

    Wat zocht u?

    Heeft u nog opmerkingen?